De meeste deuren maken en leveren we zelf. Maar voor een rvs-loopdeur gaan we altijd naar Inoxdoors. En dat bevalt prima. De samenwerking is prettig en de producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Henk Bronkhorst, eigenaar van Bronkhorst agrosystemen.

Bronkhorst agrosystemen is zelf specialist in deuren voor de agrarische sector. Het bedrijf levert staldeuren, windsturing, windbreekgaas en ventilatie voor kalverstallen en andere agrarische ruimten.

Maatwerk-loopdeuren

Het gebeurt tijdens de bouw regelmatig dat er toch nog een loopdeur bij moet. Dan belt Henk met Inoxdoors. “Ze leveren snel, ook als het gaat om maatwerk. Dat laatste is bijvoorbeeld nodig als de betonwanden iets afwijken van de standaard maatvoering. En dan is het handig dat Inoxdoors de deuren in eigen huis op maat maakt. Meestal gebruiken we sandwichpanelen voor de buitendeuren en pvc-panelen voor de binnendeuren. Inoxdoors levert de deuren compleet met rvs-kozijnen.”

Dezelfde mentaliteit
De samenwerking is prettig, vindt Henk. “We hebben dezelfde mentaliteit, namelijk: de boerenlogica. We communiceren snel en soepel. En is er een probleem? Dan lossen we dat samen op.”