Sterk in maatwerk voor verbouwingen

Jaap Vaarkamp, stallenbouwer

In 2015 bouwde Jaap een grote biggenstal van 27 x 61 m². Inoxdoors leverde alle buitendeuren en binnendeuren. “Het ging om rvs-deuren met polyester panelen. Eenvoudige en zeer degelijke deuren die uitstekend zijn bestand tegen ammoniak. Deze klant breidde onlangs de stalruimte uit; hij wilde voor de nieuwe stal graag precies dezelfde deuren: twee dubbele en een enkele. Want hij was er dik tevreden mee.”

Eenvoudige montage

Inoxdoors levert de deuren met kozijnen af op de bouwlocatie. “Het is allemaal eenvoudig te plaatsen. Je moet natuurlijk wel wat zaken in de gaten houden; zoals het kozijn goed achterin de sparing drukken. Maar eigenlijk kan er niets misgaan. Er zitten ook stelwigjes bij, voor het geval dat de uitsparing niet helemaal netjes is. Met die wigjes kun je het kozijn goed afstellen en vastzetten. Het sluitwerk is ook degelijk. Monteren, links of rechts, gaat eenvoudig met het kliksysteem.”

Veel maatwerk

Jaap werkt alweer enige jaren samen met Inoxdoors. “Het is een solide bedrijf dat flexibel inspeelt op vragen van de klant. Zelf doe ik veel verbouwingen, waardoor ik veel maatwerkdeuren nodig heb. Dat is bij Inoxdoors geen probleem; ze maken de meeste producten in eigen huis op maat. En snel ook!”