Samen resultaat boeken voor de klant

Karel Aangeenbrug, AGB Bouw

“Ik ken maar weinig bedrijven waarover ik zo tevreden als Inoxdoors. Ze denken goed mee, leveren snel en de producten zijn van hoge kwaliteit. Samen komen we tot een mooi resultaat voor de klant”, aldus Karel Aangeenbrug, eigenaar van AGB Bouw in Berkenwoude.

AGB Bouw is specialist in hallen- en stallenbouw in de agrarische sector. Onlangs bouwde het bedrijf een nieuwe hal voor een kaasmakerij in Bergambacht. Inoxdoors leverde alle deuren en ramen. Het ging om in totaal 2 schuifdeuren, 7 binnendeuren, 9 ramen en 3 buitendeuren

Voedselveilige uitvoering

“De schuifdeuren en de binnendeuren zijn uitgevoerd in rvs 316 in plaats van RVS 304”, aldus Aangeenbrug. “Inoxdoors adviseerde dit met het oog op de blootstelling aan het zout waarmee de kaasmakerij werkt. De deuren zijn behandeld met een speciale foodsave coating. Ook de ramen zijn daarmee afgewerkt. In de ramen zit trouwens gelaagd glas: twee glaspanelen met folie ertussen. In geval van een breuk valt de ruit niet uiteen. Dit voorkomt verstoring van de productie. Ook hiervoor kozen we op advies van Inoxdoors.”

Korte lijnen, snelle levering

Inoxdoors denkt niet alleen mee over afwerkingen, maar ook over de montage van de deuren en kozijnen. “Heel handig om daarover te kunnen overleggen. Omdat Inoxdoors een klein bedrijf is, zijn de lijntjes kort en reageren ze snel. En vervolgens leveren ze ook nog eens heel snel. Pas bestelde ik op maandag twee maatwerkdeuren. Ik had ze woensdag al. Bij veel bedrijven ben je een nummer en word je steeds doorverbonden, maar bij Inoxdoors word je direct goed geholpen.”