Handig, de klikramen van Inoxdoors

Tonny Buijs, IV Bouw en Montage

Zagen, klikken en klaar. IV Bouw en Montage is erg tevreden over de klikramen van Inoxdoors. Onlangs nog plaatsten ze deze in een nieuwe ligboxenstal in De Meern.

IV Bouw en Montage in Langbroek is specialist in het bouwen van stallen en loodsen. Van betrekkelijk kleine stallen tot heel grote projecten, door heel Nederland. Alweer sinds 2012 werkt het bedrijf hiervoor samen met Inoxdoors.

Maatwerk in elke kleur

In De Meern ging het om een stal voor circa 100 koeien. Inoxdoors leverde hiervoor schuifdeuren en pvc-binnendeuren. Tonny Buijs van IV Bouw: “Als wij deuren nodig hebben, is het vrijwel altijd maatwerk. Immers, in een melkstal verschillen de vloerhoogtes. Inoxdoors maakt elke deur passend. Dat doen ze in eigen beheer, waardoor ze ook de maatwerkdeuren snel kunnen leveren. En snelheid is prettig voor ons als bouwers. Handig is ook dat Inoxdoors de deuren in elke gewenste kleur levert.”

Klikramen

En dan de klikramen. “Dat is een handig systeem. We zagen het gat, slaan de latten erop en klikken het raam erin. Inoxdoors levert de klikramen standaard in diktes van 60, 80, 100 en 120 mm. We gebruiken ze niet alleen als binnenraam, maar ook als buitenraam. Voor dit project monteerden we het raam verticaal; een wens van de opdrachtgever. Samen met Inoxdoors kwamen we daar prima uit.”