Overweegt u om een staldeur, haldeur of loodsdoor te bestellen? Of kunststof ramen en/of kozijnen? Dit is onze werkwijze van offerte tot aflevering op de (bouw)locatie en eventueel montage.

Neem contact op

Offerte maken

Het bouwproces moet doorgaan. Daarom reageren we snel op een offerteaanvraag. We maken een voorstel en een prijs. In het voorstel staat een omschrijving van het product en de bijbehorende opties. Kortom, een helder document op basis waarvan je je keuze kunt maken. Offerte maken >

Orderbevestiging

Ben je akkoord met ons voorstel? Dan stellen we een orderbevestiging op, dat we je toesturen voor akkoord. Hierop staat ook de gewenste week van levering.

Productie

Nadat we jouw handtekening hebben ontvangen, gaat de bestelling de productie in. In onze werkplaats beschikken we over (in volgorde van het productieproces) een plaatschaar, twee pons-/nippelmachines en een kantenbank. Daarmee maken we de profielen. Elders in de werkplaats zagen we de polyester- of sandwichpanelen op maat. Tot slot assembleren we het product.

Transport

We pakken elk product in ter bescherming, inclusief een doosje met het beslag en een montagehandleiding. We plaatsen je bestelling op pallets en transporteren deze met eigen vervoer naar de bouwlocatie.

Optioneel: montage door monteurs

Wil je graag dat wij de montage van onze deuren, ramen en kozijnen verzorgen? Dat is vooral goed mogelijk bij grotere projecten. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden.