Heb je vragen over Inoxdoors, onze producten en onze dienstverlening? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen.

Wat is Inoxdoors?

Inoxdoors startte in 2011 als fabrikant en leverancier van deuren voor de agrarische sector. Tegenwoordig vinden onze producten ook hun weg naar de hallenbouw en de loodsenbouw. We leveren ook kunststof ramen en kozijnen. Voor de complete gevelinvulling kun je dus bij ons terecht.

Is Inoxdoors een groot bedrijf?

Nee, Inoxdoors is een compact en slagkrachtig bedrijf met een team van gespecialiseerde medewerkers. Daardoor staan we dichtbij de klant. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

Ik heb snel een deur nodig? Kan ik die komen ophalen?

Ja, mits het gaat om een standaard maat. Want die hebben we op voorraad. Een maatwerkdeur leveren we binnen 3 weken na bestelling, of in overleg met onze medewerkers eerder waar mogelijk.

Waar worden de deuren, ramen en kozijnen gemaakt?

Vrijwel alle deuren maken we in onze eigen fabriek in Lunteren. Het gaat om binnen- en buitendeuren, schuifdeuren en dubbele deuren. Branddeuren laten we maken bij een gespecialiseerde partner. Dit vereist namelijk specialistische kennis en productiemiddelen.

Waar worden de kozijnen en ramen gemaakt?

We laten onze ramen en kozijnen maken bij een gespecialiseerde fabrikant die we zorgvuldig hebben geselecteerd op prijs, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. Maatwerk is geen probleem.

Waarom maken jullie de deuren van RVS in plaats van aluminium?

RVS is een heel sterk en duurzaam product. Met minder materiaaldikte bereiken we daarmee een hoge kwaliteit en stevigheid. Aluminium moet dus dikker zijn, wil het geschikt zijn. Nog een voordeel boven aluminium: RVS behoeft geen poedercoating. Wij passen geborsteld RVS toe, voor een mooie en nette uitstraling.

Kan ik jullie producten in elke kleur krijgen?

Ja, we leveren onze deuren, ramen en kozijnen in standaardkleuren en daarnaast in elke gewenste RAL-kleur. Let wel: deze kleuren kunnen altijd ietsje afwijken van de RAL-kleur. Dat hangt af van het oppervlak (polyester- of sandwichpaneel) en de poedercoating. Wij brengen de kleuren die je wilt zo dicht mogelijk bij de originele RAL-kleur, in samenwerking met een gespecialiseerde spuiterij.

Hebben jullie producten veel onderhoud nodig?

Nee, integendeel. We passen uitsluitend onderhoudsarme materialen toe: RVS, polyester en sandwichpanelen. Onze producten roesten niet en blijven bij normaal gebruik tientallen jaren mooi.

Kunnen we Inoxdoors ook inschakelen voor de montage op locatie?

Dat kan. Gewoonlijk doen wij dit bij grotere projecten waarvoor we meerdere deuren, ramen en/of kozijnen leveren. Goede montage bepaalt voor een groot deel de stevigheid en stabiliteit en duurzaamheid van onze producten. Dus ga je zelf aan de slag, volg dan de instructiehandleiding die we meesturen bij elk product. En heb je vragen? Bel ons dan even.