Elke stal of hal de juiste RVS-deur
(ook ramen en kozijnen)

Slimme stallenbouwers en hallenbouwers kopen bij Inoxdoors. Waarom? Omdat wij de RVS-deuren en kunststof kozijnen en ramen leveren die je nodig hebt. Degelijke en duurzame producten met een mooie en nette uitstraling. Standaard waar mogelijk, maatwerk waar nodig.

Onderhoudsarm

Duurzaam

Sterk in maatwerk

Snelle levering

Nederlands Fabricaat - InoxDoors

Nederlands fabricaat,
kwaliteit verzekerd

Inoxdoors ontwikkelt en produceert de RVS-deuren in eigen fabriek in Lunteren. Nederlands fabricaat dus, kwaliteit verzekerd. Voor de productie van ramen, kozijnen en vriesceldeuren werken we samen met een gespecialiseerde fabrikant. Gerenommeerde stallenbouwers en hallenbouwers plaatsen onze producten in:

Producten voor veeleisende omgevingen

We maken alle binnendeuren met roestvrijstaal als basis. Een oersterk en onderhoudsarm materiaal. Gecombineerd met polyester-deurpanelen (optioneel: sandwichpanelen) levert dit een degelijke deur op die nauwelijks onderhoud nodig heeft en die er over 10 of 20 jaar nog net zo mooi uitziet. Het geborstelde RVS geeft een mooie en nette uitstraling.

Onze buitendeuren zijn van duurzaam en onderhoudsarm PVC of sandwichpaneel. En onze ramen en kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC. Geschikt dus voor toepassing in veeleisende omgevingen.

Nederlands fabricaat

In standaardmaten én als maatwerk

De standaardmaten leveren we uit voorraad. Je kunt ze bestellen en direct meenemen óf laten bezorgen. Het bouw- of verbouwproces kan dus lekker doorgang vinden. Heb je maatwerk nodig? Geen probleem! Inoxdoors is júist sterk in maatwerk, ook qua kleuren. En het mooie is: we leveren snel. Als je wilt heb je je bestelling binnen slechts 3 weken in huis.

Nederlands fabricaat, productie in eigen huis

We produceren het overgrote deel van onze producten in eigen huis, in onze fabriek in Lunteren. Dankzij de inzet moderne machines en een efficiënte en flexibele werkwijze is het produceren van maatwerk voor ons niet ingewikkelder dan de standaardmaten.