We laten graag onze klanten aan het woord over onze producten. Zelf een ervaring delen met ons? We horen graag; positief? Top! Negatief? we lossen het op!

Antraciet buitendeuren

  • RVS buitendeuren
  • Antraciet (RAL 7016)
  • 12 dubbele deuren
  • 6 enkele deuren
  • Inclusief lipslot

Sterk in maatwerk voor verbouwingen

Jaap Vaarkamp, stallenbouwer

In 2015 bouwde Jaap een grote biggenstal van 27 x 61 m². Inoxdoors leverde alle buitendeuren en binnendeuren. “Het ging om rvs-deuren met polyester panelen. Eenvoudige en zeer degelijke deuren die uitstekend zijn bestand tegen ammoniak. Deze klant breidde onlangs de stalruimte uit; hij wilde voor de nieuwe stal graag precies dezelfde deuren: twee dubbele en een enkele. Want hij was er dik tevreden mee.”

Eenvoudige montage

Inoxdoors levert de deuren met kozijnen af op de bouwlocatie. “Het is allemaal eenvoudig te plaatsen. Je moet natuurlijk wel wat zaken in de gaten houden; zoals het kozijn goed achterin de sparing drukken. Maar eigenlijk kan er niets misgaan. Er zitten ook stelwigjes bij, voor het geval dat de uitsparing niet helemaal netjes is. Met die wigjes kun je het kozijn goed afstellen en vastzetten. Het sluitwerk is ook degelijk. Monteren, links of rechts, gaat eenvoudig met het kliksysteem.”

Veel maatwerk

Jaap werkt alweer enige jaren samen met Inoxdoors. “Het is een solide bedrijf dat flexibel inspeelt op vragen van de klant. Zelf doe ik veel verbouwingen, waardoor ik veel maatwerkdeuren nodig heb. Dat is bij Inoxdoors geen probleem; ze maken de meeste producten in eigen huis op maat. En snel ook!”

Inoxdoors
RVS Buitendeuren

Samen resultaat boeken voor de klant

Karel Aangeenbrug, AGB Bouw

“Ik ken maar weinig bedrijven waarover ik zo tevreden als Inoxdoors. Ze denken goed mee, leveren snel en de producten zijn van hoge kwaliteit. Samen komen we tot een mooi resultaat voor de klant”, aldus Karel Aangeenbrug, eigenaar van AGB Bouw in Berkenwoude.

AGB Bouw is specialist in hallen- en stallenbouw in de agrarische sector. Onlangs bouwde het bedrijf een nieuwe hal voor een kaasmakerij in Bergambacht. Inoxdoors leverde alle deuren en ramen. Het ging om in totaal 2 schuifdeuren, 7 binnendeuren, 9 ramen en 3 buitendeuren

Voedselveilige uitvoering

“De schuifdeuren en de binnendeuren zijn uitgevoerd in rvs 316 in plaats van RVS 304”, aldus Aangeenbrug. “Inoxdoors adviseerde dit met het oog op de blootstelling aan het zout waarmee de kaasmakerij werkt. De deuren zijn behandeld met een speciale foodsave coating. Ook de ramen zijn daarmee afgewerkt. In de ramen zit trouwens gelaagd glas: twee glaspanelen met folie ertussen. In geval van een breuk valt de ruit niet uiteen. Dit voorkomt verstoring van de productie. Ook hiervoor kozen we op advies van Inoxdoors.”

Korte lijnen, snelle levering

Inoxdoors denkt niet alleen mee over afwerkingen, maar ook over de montage van de deuren en kozijnen. “Heel handig om daarover te kunnen overleggen. Omdat Inoxdoors een klein bedrijf is, zijn de lijntjes kort en reageren ze snel. En vervolgens leveren ze ook nog eens heel snel. Pas bestelde ik op maandag twee maatwerkdeuren. Ik had ze woensdag al. Bij veel bedrijven ben je een nummer en word je steeds doorverbonden, maar bij Inoxdoors word je direct goed geholpen.”

Inoxdoors

Buitendeur

Gewoon de boerenlogica

Henk Bronkhorst (Bronkhorst agrosystemen)

De meeste deuren maken en leveren we zelf. Maar voor een rvs-loopdeur gaan we altijd naar Inoxdoors. En dat bevalt prima. De samenwerking is prettig en de producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”, aldus Henk Bronkhorst, eigenaar van Bronkhorst agrosystemen.

Bronkhorst agrosystemen is zelf specialist in deuren voor de agrarische sector. Het bedrijf levert staldeuren, windsturing, windbreekgaas en ventilatie voor kalverstallen en andere agrarische ruimten.

Maatwerk-loopdeuren

Het gebeurt tijdens de bouw regelmatig dat er toch nog een loopdeur bij moet. Dan belt Henk met Inoxdoors. “Ze leveren snel, ook als het gaat om maatwerk. Dat laatste is bijvoorbeeld nodig als de betonwanden iets afwijken van de standaard maatvoering. En dan is het handig dat Inoxdoors de deuren in eigen huis op maat maakt. Meestal gebruiken we sandwichpanelen voor de buitendeuren en pvc-panelen voor de binnendeuren. Inoxdoors levert de deuren compleet met rvs-kozijnen.”

Dezelfde mentaliteit

De samenwerking is prettig, vindt Henk. “We hebben dezelfde mentaliteit, namelijk: de boerenlogica. We communiceren snel en soepel. En is er een probleem? Dan lossen we dat samen op.”

Handig, de klikramen van Inoxdoors

Tonny Buijs, IV Bouw en Montage

Zagen, klikken en klaar. IV Bouw en Montage is erg tevreden over de klikramen van Inoxdoors. Onlangs nog plaatsten ze deze in een nieuwe ligboxenstal in De Meern.

IV Bouw en Montage in Langbroek is specialist in het bouwen van stallen en loodsen. Van betrekkelijk kleine stallen tot heel grote projecten, door heel Nederland. Alweer sinds 2012 werkt het bedrijf hiervoor samen met Inoxdoors.

Maatwerk in elke kleur

In De Meern ging het om een stal voor circa 100 koeien. Inoxdoors leverde hiervoor schuifdeuren en pvc-binnendeuren. Tonny Buijs van IV Bouw: “Als wij deuren nodig hebben, is het vrijwel altijd maatwerk. Immers, in een melkstal verschillen de vloerhoogtes. Inoxdoors maakt elke deur passend. Dat doen ze in eigen beheer, waardoor ze ook de maatwerkdeuren snel kunnen leveren. En snelheid is prettig voor ons als bouwers. Handig is ook dat Inoxdoors de deuren in elke gewenste kleur levert.”

Klikramen

En dan de klikramen. “Dat is een handig systeem. We zagen het gat, slaan de latten erop en klikken het raam erin. Inoxdoors levert de klikramen standaard in diktes van 60, 80, 100 en 120 mm. We gebruiken ze niet alleen als binnenraam, maar ook als buitenraam. Voor dit project monteerden we het raam verticaal; een wens van de opdrachtgever. Samen met Inoxdoors kwamen we daar prima uit.”